Anslut dig

Arvika Kommunnät är öppet för dig!

Din kompletta fiberleverantör

Med fiber kan du avsevärt minska dina kostnader för många viktiga tjänster. Telefoni och videokommunikation som exempelvis Skype och liknande tjänster kan erbjudas utan kostnad.

Med Arvika Kommunnät AB så får du en helt komplett installation ända fram till tjänstefördelaren i ditt hus. Vi gräver från gatan, håltager, monterar fiberjack, svetsar fiber och monterar tjänstefördelaren (CPE). Dessutom finns vi kvar för dig även efter att arbetet är gjort.

Vi ger dig en fiberanslutning med massor av möjligheter. Du får tillgång till bredbandstjänster så som internet, TV och telefoni – allt i ljusets hastighet.

Du behöver dessutom inte känna dig låst, vi erbjuder dig många olika tjänster och leverantörer så att du kan välja det som passar dig bäst. Vi kallar det hela Arvika bredband!

Kom igång-hjälp

Vi vill att du ska komma igång och använda kommunnätet så smidigt som möjligt. Som ny kund erbjuder vi dig därför kom igång-hjälp och personlig vägledning för att välja och beställa tjänster från någon av våra partners. Inför mötet rekommenderar vi att du har tänkt igenom dina behov och vad du vill ha ut av din anslutning. Det är också bra om du väntar med att göra förändringar i dina befintliga abonnemang till efter mötet. Hör av dig till oss så får du veta mer.

Vi har något för alla Här har vi samlat information för dig som äger villa eller fastighet, är del i bostadsrätt eller samfällighet och för dig som driver företag.