Fiberbyggaren som gör hela jobbet
– och finns kvar efteråt!

Från Mitandersfors i norr till Stavnäs i söder, vill du ha en fiberanslutning så bygger vi det! Planerar du att bygga ett nytt hus och behöver en fiberanslutning? Vi fixar det. Vårt uppdrag är att bygga användarklara anslutningar till alla hushåll i hela kommunen som inte tillhör en fiberförenings område men ändå vill ha en fiberanslutning.

Här på Arvika Kommunnät har vi specialiserat oss på 2 områden: att bygga helt användarklara installationer för våra kunder och att ha en riktigt bra service till dig som redan är kund hos oss!

Med användarklar installation menar vi att vi gör hela jobbet mellan det tillfället då du signerar ditt avtal med oss fram tills dess att det är dags för dig att beställa tjänst.

 

Och på tal om att beställa tjänst – visste du att du har ett 20-tal tjänsteleverantörer att välja på i vårt öppna nät? 

Minst lika viktigt som den användarklara installationen och det faktum att vi bygger ett helt öppet nät är den service vi ger dig som kund. Vi finns på plats här i Arvika och du kan dagligen stöta på våra tekniker som rör sig runt mellan kommunens olika delar och avhjälper fel, bygger och utvidgar nätet ännu mer samt uppgraderar utrustning fortlöpande. Vi har byggt, och fortsätter att bygga, ett nät dimensionerat för framtiden och vi prioriterar att fortsätta ligga i framkant överallt.

Vi har något för alla Här har vi samlat information för dig som äger villa eller fastighet, är del i bostadsrätt eller samfällighet och för dig som driver företag.