Fiber ända ut på landet

Fiber till byn

En anslutning till Arvika Kommunnät ger dig många möjligheter. Du får tillgång till ett snabbt och säkert bredband via fiber med ett brett utbud av tjänster att välja mellan inom exempelvis internet, telefoni och TV. Med fiber är ditt hem också väl förberett för de digitala tjänster som kommer i framtiden, och som kräver mer bandbredd.

Arvika Kommunnät har tagit ett strategiskt beslut om att bygga till hela kommunen och till ett fast pris på 18800kr för en privat anslutning. Invånare som har fastigheter i områden som redan har byggts ut av t.ex. fiberföreningar så hänvisar vi er till dessa. I övriga områden kommer vi att bygga ut och räknar med att vara helt klara år 2022.

För att kunna ansluta sig till Arvika Kommunnät bredbandsnät på landsbygd så behöver den enskilda fastighetsägaren anmäla sitt intresse. Arvika kommunnät kommer då att skicka ut underlag med avtal,svarsbrev och information till den intresserade. Anmäl er via formulär nedan,  www.anslutarvika.nu , info@anslutarvika.nu , tfn 0570-76 40 76 

 Följ vidare vår utbyggnad på vår web om tidsplaner mm.