Fiber ända ut på landet

Fiber till byn

En anslutning till Arvika Kommunnät ger dig många möjligheter. Du får tillgång till ett snabbt och säkert bredband via fiber med ett brett utbud av tjänster att välja mellan inom exempelvis internet, telefoni och TV. Med fiber är ditt hem också väl förberett för de digitala tjänster som kommer i framtiden, och som kräver mer bandbredd.

Arvika Kommunnät har tagit ett strategiskt beslut om att bygga till hela kommunen och till ett fast pris på 18 800 kr för en privat anslutning på kommunens landsbygd, priset gäller fast boende. Har du ett fritidshus kan du fortfarande anmäla intresse så tar vi fram en offert på en anslutning. Är du ägare av en fastighet i ett fiberföreningsområde? Då kontaktar du din lokala fiberförening för prisuppgift och anslutningsmöjlighet. I övriga områden kommer vi att bygga ut och räknar med att vara helt klara år 2022.

För att kunna ansluta sig till Arvika Kommunnät bredbandsnät på landsbygd så behöver den enskilda fastighetsägaren anmäla sitt intresse. Arvika kommunnät kommer då att skicka ut  svarsbrev med avtal till den intresserade. Du kan anmäla intresse via snabbknappen här på sidan eller genom att mejla till info@anslutarvika.nu