Com Hem ny tjänsteleverantör i Arvika Kommunnät

Com Hem ny tjänsteleverantör i Arvika Kommunnät.

 

Från och med 23 mars kan samtliga som är anslutna till Arvika Kommunnät surfa, ringa, och se på tv genom Com Hems tjänsteutbud.

– Det känns fantastiskt kul, en extremt efterfrågad leverantör, säger Lennart Rönning, VD på Arvika Kommunnät AB.

Stadsnätets redan breda utbud fortsätter att växa så det knakar. Den 23 mars presenteras Com Hem som ny leverantör i nätet, en leverantör som erbjuder allt från fristående tjänster till kompletta paketlösningar.

– Vi är jätteglada över att få med en sådan stor aktör som Com Hem. Att de dessutom går in med full kraft och erbjuder vad många vill ha just nu – paketlösningar där internet, tv och telefoni ingår – är jätteroligt, säger Lennart Rönning.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som det är möjligt med våra tjänster och därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss. Att Arvika Kommunnät har valt att ta in oss i deras nät är mycket glädjande och vi hoppas att deras kunder kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och bredband med Sveriges snabbaste wifi, säger Stefan Trampus försäljningsdirektör på Com Hem.

Tanken med ett öppet nät är fri konkurrens mellan tjänsteleverantörerna, vilket ger ett brett och attraktivt utbud för kunderna. Arbetet med att ständigt förbättra tjänsteutbudet pågår därför hela tiden.

– Absolut, vi arbetar hårt för att erbjuda det bästa till våra kunder. Därför är vi väldigt glada över att ha Com Hem med på tåget, avslutar Lennart Rönning.

Klicka här för att hitta vårt tjänsteutbud.