Uppdatering kl 16.00, 11 december

Kl 7.11 Efter nattens uppgradering av nätet har många har fått tillbaka sin anslutning, men inte alla. Vissa delar av nattens arbete har dragit ut på tiden. Tekniker arbetar för fullt just nu. Vi har ingen prognos för tillfället men hoppas att allt ska vara uppe igen inom kort.

Kl 7.45 De flesta internetanslutningar är nu åter i drift, vissa IPTV-anslutningar kan fortfarande vara under arbete. Om ditt internet inte kommit igång automatiskt så prova att starta om all utrustning: Stäng av strömmen till både mediabox och router, låt det gå några minuter och starta sedan strömmen igen.

Kl 10.30 Ett par av tjänsteleverantörerna i vårt nät har fortfarande inte hoppat igång efter uppgraderingen. För tillfället vet vi inte hur länge felet dröjer sig kvar men felsökning pågår för fullt.

Kl 11:50 Alla tjänsteleverantörer är nu igång igen. Upplever du fortfarande problem så prova att starta om din mediabox och router och/eller tv-box mm.

Kl 16:00 De flesta verkar ha fått igång sin uppkoppling men skulle det fortsatt vara problem hänvisar vi till er tjänsteleverantör, Det verkar som vissa routrar har problem och dem kan inte vi felsöka. har man fått router från sin tjänsteleverantör är det i första hand dem ni ska kontakta för att få hjälp. Fibernätet fungerar som det ska igen.