Planerat driftarbete i fibernätet 21 november

Natten till torsdag den 21 november gör vi ett driftarbete i nätet.

Mellan kl. 00:00-08:00 den 21 november gör vi ett driftarbete i fibernätet. Arbetet berör samtliga anslutna och kommer med stor sannolikhet innebära avbrott och störningar på dina bredbandstjänster. Vi gör allt vi kan för att korta ner och minska mängden störningar under arbetets gång.

Just nu genomförs ett större uppgraderingsarbete i nätet och det här är ett steg i processen. När det här steget är klart kommer ett nytt driftarbete genomföras natten till torsdag 28 november. Tiden är preliminär och fler tillfällen kan eventuellt bokas in. Vi uppdaterar med ny information inför varje tillfälle.

Varför görs uppgraderingen?

Vårt fibernät växer och fler och bättre tjänster används dagligen. För att kunna hålla en hög kvalitét även i framtiden behöver nätet med jämna mellanrum uppgraderas. Nu förbättrar vi mjukvaran som styr nätet, senare i vår kommer även en del av hårdvaran, det vill säga nätets kärna, att uppgraderas.

Hur får jag information?

Information om samtliga arbeten hittar du alltid här på vår webb. Vi kommer även lägga upp information på Arvika kommuns Facebooksida inför varje tillfälle. Ett tips är därför att följa den på Facebook och prenumerera på inläggen. Om du vill kan du ta bort prenumerationen i efterhand. Även på arvika.se och teknikivast.se kommer informationen inför de olika uppdateringarna att läggas ut.

Frågor?

Om du undrar över något är du varmt välkommen att kontakta oss.