arvika_kommunnat_invert

Din kompletta fiberinstallatör

Tryggt, lokalt, framtidssäkert. Läs mer om fiber för alla Arvikabor!

Anslut dig 

Senaste nytt

Våra partners 

Arvika Kommunnät – ditt lokala alternativ

Vi bygger ett fibernät i världsklass till alla som bor i Arvika kommun. Det enda du gör är att välja bredbandsleverantör. Har du frågor eller behöver service finns vi nära till hands. Att vi finns i kommunen, och kommer att vara kvar även efter att vi byggt klart, gör att många ser oss som det självklara alternativet när det är dags att ansluta bostaden till fibernätet.

Personuppgifter och din personliga integritet

Integritet och skyddet av dina personuppgifter är av yttersta vikt för oss. På Arvika Kommunnät jobbar vi enligt de riktlinjer som ges i Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR – General Data Protection Regulation) som är till för att skydda människors personliga integritet när personuppgifter samlas in, registreras, lagras eller bearbetas.

I Sverige har vi också en kompletterande lag för dataskydd (SFS 2018:218) som förtydligar under vilka förutsättningar personuppgifter får behandlas med stöd av dataskyddsförordningen.

Vi hänvisar till kommunens hemsida för mer information om hur vi arbetar med personuppgifter och dataskydd: www.arvika.se/dataskydd

Se hur många som har beställt i ert område

Vi har något för alla Här har vi samlat information för dig som äger villa eller fastighet, är del i bostadsrätt eller samfällighet och för dig som driver företag.