En enklare vardag för alla

Våra hem blir smartare och det är fiber som gör det möjligt! Utbudet av bredbandstjänster ökar i takt med att det blir möjligt att ansluta fler enheter i hemmet. Hos Arvika Kommunnät får du dessutom en oslagbar valfrihet med ett
20-tal tjänsteleverantörer att välja bland.

Våra hem blir alltmer uppkopplade och du kan inte bara arbeta och studera hemifrån. Att kunna spela online och streama HD-filmer samtidigt är idag ett krav liksom att kunna koppla upp våra saker för att fjärrstyra och kontrollera dem. Bergvärmen, gräsklipparen, kylskåpet, belysningen, hemlarmet – allt du vill har idag en möjlig uppkoppling. 

Det som kanske är ännu viktigare, och som kommer att öka i betydelse allt eftersom fler och fler  lever allt längre, är möjligheten till välfärdstjänster som hemvård, övervakning och omsorg i hemmet tack vare bredbandsuppkoppling.

Det kommer ständigt nya tjänsteleverantörer som specialiserar sig på dessa relativt nya områden och prognoserna säger att nyttotjänster är den marknad som kommer att öka absolut mest de närmaste åren.