Internet för allas behov

Med rätt hastighet på ditt internet blir alla i familjen nöjda och glada. Hastigheten på internet mäts i Mbit per sekund.

10 Mbit/s

 

Enkel internettjänst för det lilla hushållet med små behov. Rekommenderas endast för vardagsärenden som t ex e-post (utan stora filer), bankärenden, läsa webbtidning, rese- och biljettbokningar och telefoni.

30 Mbit/s

Fungerar för hushåll med en eller två personer med lite större behov – streamar film och playkanaler samt musik. Fungerar bra för vardagsärenden som t ex e-post (även med mindre bilder och filer), bankärenden, läsa webb- och pdf-tidning, rese- och biljett-bokningar och telefoni.

100 – 250 Mbit/s

100 Mbit/s har länge varit den vanligaste internettjänsten hos våra anslutna kunder men vi ser nu alltfler hushåll som väljer 250 Mbit/s. Tjänster i det här intervallet räcker långt för hushåll med flera användare som flitigt använder internet samtidigt – streamar film, tv, sport och musik, spelar dator- eller tv-spel, laddar ned och upp filer t.ex. foton och filmer. Vardagssysslorna med t ex e-post, bankärenden, rese- och biljettbokningar och telefoni fungerar stabilt även vid stor belastning i hemmanätet. Självklart val om du jobbar hemifrån.

500 Mbit/s – 1 Gbit/s

För dig som aldrig nöjer dig med något annat än det allra bästa och senaste. Med hastigheter upp till 1 Gbit/s (1 000 Mbit/s) finns det inte längre någon som helst begränsning för vad du och alla andra i hushållet eller på företaget kan göra – samtidigt! Ladda ner och upp enorma filer, streama hd-tv med perfekt upplösning och känn dig säker på att inget försämrar din egen reaktionsförmåga när du spelar spel online.