Viasat lanserar triple-play i Arvika Kommunnät

Tjänsteutbudet fortsätter att växa så det knakar.

Senaste tillskottet är den redan befintliga leverantören Viasat som nu breddar sig genom att erbjuda både internet, tv och telefoni som paketlösning.

Kommunnätets utbud är redan stort, hela 16 leverantörer konkurrerar med sina tjänster i dagsläget. Något som är väldigt efterfrågat är dock lösningar där internet, tv och telefoni ingår i ett och samma paket – en så kallad triple-play. Viasat har länge funnits som tv-leverantör i nätet, men utökar nu alltså sitt utbud med nya paketlösningar.

– Roligt att få ett kvitto på att vi har ett nät där tjänsteleverantörer ser en potential med stor kundtillströmmning.
Att vi har ett modernt och driftsäkert nät har säkert också inverkat på Viasats satsning i Arvika, säger Lennart Rönning VD för Arvika Kommunnät AB.

– Bredbandet är en viktig produkt för våra kunder och är en självklar del i Viasats produktportfölj. Viasat har levererat bredband sedan 2009 och vi är glada att äntligen kunna erbjuda triple-play även i Arvika Kommunnät, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef för Viasat på MTG Sverige.

Ständig utveckling

Viasat blir den andra leverantören att erbjuda triple-play, tillsammans med Boxer, men blir med största sannolikhet inte den sista. Kommunnätet arbetar dagligen med att både kunna erbjuda nya och attraktiva leverantörer och tjänster.

Viasats nya pakettjänster lanseras den 14 december.